Monstru Mash
Monstru Mash este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. Această garnitură are 332 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Dacă aveți unt, chipsuri de tortilla, amestec de brânză colby jack și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cookie-Uri Monstru Mash, Monstru Mash Popcorn Mix, și Monster Mash Cocktail De Halloween.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 2 litri.
Într-un castron mediu, combinați toate ingredientele. Puneți amestecul în vasul de copt pregătit.
Coaceți până la cald și cu bule, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Scoateți vasul din cuptor și acoperiți cu brânza rămasă.
Coaceți până când brânza este topită.
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 63 de dolari.
![Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs]()
Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs
Grunhaus este relativ nou în producția GG, după ce s-a alăturat VDP (Verband Deutscher PR. Ei fac două GG-Herrenberg și Abstberg. Abtsberg domnește suprem, derivat din soluri de ardezie albastru intens. Prezintă arome revelatoare și arome de piersică albă, caise, flori de primăvară și ierburi verzi. O dungă palpitantă de aciditate citrică trezește palatul și dezvăluie fațetele minerale și pe bază de plante profunde ale acestui Riesling complex extraordinar. Nu lipsesc fructele - piersica, mărul și mango strălucesc peste tot-dar este pământul bântuitor și detaliile filigranate ale acestui vin care îl fac de neuitat.