Monkfish proven kebab-urile de tip Corkal necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 355 calorii, 29G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.53 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de roșii, sare, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Kebaburi de Monkfish și Chorizo, Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), și Luleh Kebabs-Kebab De Miel Măcinat Persan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 8 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă treptat uleiul de măsline într-un flux lent și constant până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Alternativ, filetați peștișorul, vinetele și ciupercile pe frigarui de 8 (8 inci); periați cu sos. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Monkfish
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Grătar, acoperit cu capac, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când se termină.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.