Monkfish Din Orientul Mijlociu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele din Orientul Mijlociu. Această rețetă servește 1 și costă 30,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 151G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1239 calorii. Un amestec de sare, pastă de roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu semințe de chimen cu Dulce de Leche ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare middl eastern. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Monkfish Din Orientul Mijlociu, Ou Devilat Din Orientul Mijlociu, și Miel Din Orientul Mijlociu.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt usturoiul și rădăcina de ghimbir together.In un castron mic, amestecați uleiul în pasta de roșii. Se amestecă amestecul de usturoi și ghimbir, scorțișoară și semințe de chimen. Se condimentează cu sare și piper.
Îndepărtați pielea fină de la monkfish, apoi întindeți-o pe amestecul de condimente.
Puneți peștele într-un vas superficial. Acoperiți și refrigerați timp de 1 - 1 1/2 ore.Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați o bucată de folie suficient de mare pentru a închide peștele.Faceți un pat de ceapă tocată pe folie.
Așezați peștișorul și orice pastă de condimente rămasă în vas deasupra cepei.Îndoiți folia ușor peste pește și sigilați bine marginile.
Coaceți timp de 20-25 de minute.Deschideți folia și ungeți peștele.
Coaceți încă 10-15 minute până când fulgii de pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.