Monkfish cu scândură de cedru, cu gust prăjit la foc și Puttanesca

Monkfish cu scândură de cedru, cu gust prăjit la foc și Puttanesca
Cedru-scândură Monkfish cu foc prăjită și Puttanesca savura ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 303 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $6.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. Un amestec de roșii prune, prosciutto lung, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt File De Somon Proaspăt Tăiat Cu Cedru Cu Gust De Afine Condimentat, Cozi de homar cu scânduri de cedru cu gust de Chile afumat de porumb, și Somon Cu Scândură De Cedru.

Instrucțiuni

1
Umpleți tigaia de prăjire cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Adăugați scândură de cedru; cântăriți cu cutie sau oală mică pentru a vă menține scufundat și înmuiați 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Pregătiți grătarul (căldură mare).
4
Periați grătarul cu 1 lingură de ulei. Aranjați roșiile, ceapa și ardeiul gras pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se presară sare și piper; stropiți cu 1 lingură de ulei. Grătiți legumele până când sunt ușor carbonizate și vezicule, întorcându-se ocazional cu clești, aproximativ 4 minute pentru roșii și 8 minute pentru ceapă și piper. Întoarceți legumele în aceeași foaie și răciți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Cojiți jumătățile de roșii; cojiți jumătățile de ardei. Tăiați toate legumele grosolan și puneți-le într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați măsline, hamsii, usturoi, busuioc, capere, oțet și 1 lingură de ulei rămas. Aruncați pentru a amesteca. Condimentați gustul după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
9
Presărați fileurile cu sare și piper. Înfășurați 2 felii de prosciutto în jurul fiecărui file, lăsând partea de sus și de jos expuse. Asigurați prosciutto cu scobitori. Apăsați ușor fiecare File pentru a aplatiza partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
ProsciuttoProsciutto
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
10
Scurgeți scândura de cedru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
11
Așezați fileurile pe scândură. Lingură 1/4 cană savurați deasupra fiecărui File și apăsați pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
12
Așezați scândura pe grătar; acoperiți grătarul. Gatiti pestele pana cand este doar opac in centru si termometrul introdus in registrele centrale 49°, verificand ocazional si stropind plankul cu apa daca incepe sa arda, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Transferați peștele în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
14
Serviți, trecând gustul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
15
Sfat pentru cumpărături: folosiți o scândură de cedru groasă de 1 inch pentru peștișor. Scândurile mai subțiri au tendința de a arde și de a se deforma pe grătar. Căutați cedru marcat" netratat " la cherestele și la unele magazine de îmbunătățiri pentru locuințe. Sau comandați scânduri de la Satuee Cedar Company (sauteecedar.com; 866-728-8332).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
MonkfishMonkfish
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Revista