Monkfish aburit: Polpo în Umido

Monkfish aburit: Polpo în Umido
Monkfish aburit: Polpo în Umido ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 201 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $3.9 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați bucată băț de scorțișoară, ceapă, peștișor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Monkfish aburit: Polpo în Umido, Monkfish fiert: Codan în Umido, și Insalata di Calamari e Polpo (salată caldă de fructe de mare) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu-mic, transpirați ușor usturoiul în uleiul de măsline până când este foarte moale, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și continuați să gătiți 5 până la 7 minute, până când ceapa este moale și se rumeneste. Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați jumătăți de roșii, tăiați părțile în jos. Gatiti rosiile, intorcandu-le frecvent, pana cand si-au eliberat sucurile si sunt foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
3
Se amestecă pătrunjelul, fulgii de ardei roșu, sarea, piperul și scorțișoara, se acoperă tigaia și se fierbe timp de 15 minute, până când sosul este gros și aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
ScorțișoarăScorțișoară
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți bățul de scorțișoară și împingeți sosul printr-o sită cu ochiuri fine sau o moară de legume sau procesați până la un piure grosier. Puneți sosul în tigaia clătită la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
LegumeLegume
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
TigaieTigaie
5
Tăiați peștișorul în 6 bucăți de dimensiuni de servire și adăugați la sosul care fierbe. Gătiti, întorcând bucățile de pește Până când peștele este gătit, dar încă ferm, aproximativ 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MonkfishMonkfish
SosSos
PeștePește
6
Se ia de pe foc și se servește imediat, lingând sosul peste bucățile de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate76
Revista