Momentele de topire a catifelei roșii necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 411 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, cremă de brânză plină de grăsimi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Momente De Topire, Cookie-Uri Pentru Momente De Topire, și Cookie-Uri Pentru Momente De Topire.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz 3 și tapetați 2 tăvi de copt cu pergament de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți untul și vanilia într-un castron mare și bateți până când sunt moi și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați colorarea și bateți pentru a combina. Cerneti ingredientele de biscuiti ramase in bol si amestecati pana se reunesc pentru a forma un aluat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Folosind mâinile, rulați aluatul în bile mici (le cântăresc astfel încât fiecare biscuit să aibă aceeași dimensiune, 20g fiecare), apoi așezați 10 pe fiecare tavă de copt pregătită, lăsând câțiva centimetri între fiecare biscuit. Folosind o furculiță înmuiată în făină, apăsați pe fiecare dintre biscuiți, lăsând o liniuță și apăsând biscuiții puțin mai plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Introduceți tăvile în frigider timp de aproximativ 15 minute sau până când biscuiții s-au întărit ușor, apoi coaceți timp de 20-25 de minute. Lăsați-le să se răcească pe tăvi timp de 5 minute înainte de a trece la o grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru umplutură, puneți untul, zahărul glazurat și vanilia într-un castron mare și bateți împreună până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați crema de brânză și extractul de lămâie și bateți până când se combină extractul de lămâie ajută la conferirea umpluturii un pic de aromă suplimentară, pentru a o ajuta să se ridice împotriva biscuiților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Lămâie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
8
Odată ce biscuiții s-au răcit, puneți umplutura într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf rotund simplu și umplutură de țeavă pe jumătate din biscuiți, sandwich împreună cu un al doilea biscuit.