Momente de topire din catifea roșie

Momentele de topire a catifelei roșii necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 411 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, cremă de brânză plină de grăsimi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Momente De Topire, Cookie-Uri Pentru Momente De Topire, și Cookie-Uri Pentru Momente De Topire.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz 3 și tapetați 2 tăvi de copt cu pergament de copt.
Puneți untul și vanilia într-un castron mare și bateți până când sunt moi și cremoase.
Adăugați colorarea și bateți pentru a combina. Cerneti ingredientele de biscuiti ramase in bol si amestecati pana se reunesc pentru a forma un aluat uniform.
Folosind mâinile, rulați aluatul în bile mici (le cântăresc astfel încât fiecare biscuit să aibă aceeași dimensiune, 20g fiecare), apoi așezați 10 pe fiecare tavă de copt pregătită, lăsând câțiva centimetri între fiecare biscuit. Folosind o furculiță înmuiată în făină, apăsați pe fiecare dintre biscuiți, lăsând o liniuță și apăsând biscuiții puțin mai plat.
Introduceți tăvile în frigider timp de aproximativ 15 minute sau până când biscuiții s-au întărit ușor, apoi coaceți timp de 20-25 de minute. Lăsați-le să se răcească pe tăvi timp de 5 minute înainte de a trece la o grătar pentru a se răci complet.
Pentru umplutură, puneți untul, zahărul glazurat și vanilia într-un castron mare și bateți împreună până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați crema de brânză și extractul de lămâie și bateți până când se combină extractul de lămâie ajută la conferirea umpluturii un pic de aromă suplimentară, pentru a o ajuta să se ridice împotriva biscuiților.
Odată ce biscuiții s-au răcit, puneți umplutura într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf rotund simplu și umplutură de țeavă pe jumătate din biscuiți, sandwich împreună cu un al doilea biscuit.