Mold pentru gelatina de branza de vaci

Mold pentru gelatina de branza de vaci
Forma pentru gelatină cu brânză de vaci durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 95 de calorii, 7 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 51 de cenți per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză de vaci, topping bătut, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce nu este atât de super. Rețete similare sunt gelatina cu fructe și brânză de vaci, forma pentru gelatină cu fructe și forma pentru gelatină Sunshine.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, dizolvați gelatina în apă clocotită. Într-un blender sau robot de bucătărie, procesați brânza de vaci până la omogenizare. Se amestecă în gelatină. Dă la frigider până se întărește parțial. Îndoiți toppingul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (0,3 Uncii) Aromă De Gelatină Fără Zahăr1 Pachet (0,3 Uncii) Aromă De Gelatină Fără Zahăr
Pachet Cu Aroma De Gelatina Fara ZaharPachet Cu Aroma De Gelatina Fara Zahar
Bomboane RuntsBomboane Runts
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se toarnă într-o formă de 3 căni acoperită cu spray de gătit. Se da la frigider pana se fixeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista