Mold pentru brânză cu aripi de bivol

Mold pentru brânză cu aripi de bivol
Moldul pentru brânză cu aripi de bivol necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 204 calorii, 9 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză, piept de pui, brânză Monterey Jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Buffalo Wing-Blue Cheese Burger, Buffalo Wing Burgers cu Blue Cheese Slaw + GIVEAWAY și Buffalo Wing Sauce.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați brânza cremă, țelina, brânzeturile albastre și Monterey Jack. Într-un castron mic, combinați puiul și sosul de aripioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Sos De AripiSos De Aripi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Aliniați un 1-qt. castron cu folie de plastic, suprapunând părțile laterale ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Răspândiți 1-1/2 căni de amestec de brânză cremă pe fund și pe părțile laterale în bolul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se adaugă amestecul de pui și restul de amestec de brânză cremă. Aduceți folie de plastic peste brânză; apăsați ușor. Se da la frigider pentru cel putin 4 ore sau pana la fermitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Chiar înainte de servire, tăiați bagheta în 1/4 inci. felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
6
Se aseaza pe o tava de copt neunsa; ungeti cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți la 375° timp de 10-12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți mucegaiul din frigider și răsturnați-l pe o farfurie de servire.
9
Scoateți vasul și folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Ornați cu morcovi dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
11
Serviți cu felii de baghetă prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Aripile de bivol pot fi asociate cu vin spumant și spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista