Mojo de ciocolată-usturoi cu pâine cubaneză prăjită (Tostadas de Pan Cubano con Mojo de Chocolate)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Mojo cu ciocolată-usturoi cu pâine cubaneză prăjită (Tostadas de Pan Cubano con Mojo de Chocolate). Această rețetă vegană servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 290 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pâine cubaneză, sare de mare grosieră, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Burgeri cubanezi de fasole neagră și orez Mojo cu Slaw + Tostones de usturoi, Rețetă Cubano De Porc Marinat Mojo (Lechon Asado) , și Muschi de porc la gratar cu cartofi Ridati, Mojo Verde si Mojo Pic 8 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti ganache-ul, puneți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un vas termorezistent peste apă clocotită. Când ciocolata este aproape topită, scoateți-o de pe foc și amestecați din centru cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează.
Combinați usturoiul și uleiul de măsline într-o tigaie mică și încălziți-l la foc mic.
Se toarnă un jet peste ciocolata topită în timp ce se amestecă ușor cu spatula, din nou din centru spre exterior. Condimentează cu sare după gust.
Adăugați sucul de lămâie și amestecați ușor pentru a se amesteca ușor. Amestecul se va îngroșa ca maioneza. Păstrați la temperatura camerei.
Când sunteți gata să serviți, încălziți sosul peste apă fierbinte dacă a devenit prea rigid. Prăjiți pâinea pe ambele părți pe un grătar sau sub broiler. Aranjați feliile prăjite pe un platou mare sau un coș plat căptușit cu un pătrat cu frunze de pătlagină. Însoțiți cu sosul într-un castron sau cruet, sarea grosieră și câteva cuțite decorative pentru unt. Buck Delicioso!
Retipărit cu permisiunea noului gust de ciocolată de Maricel Presilla, presa de zece viteze din 2009
Maricel Presilla este un istoric culinar specializat în alimentele din America Latină și Spania. Deține un doctorat în istoria spaniolă medievală de la Universitatea din New York și a primit o pregătire formală în antropologie culturală.Dr. Presilla a făcut cercetări considerabile asupra agriculturii din America Latină-cu accent special pe culturile tropicale, agricultura de cacao și vanilie și producția de ciocolată. Este președintele Gran Cacao Company, o companie de cercetare și marketing alimentar din America Latină, specializată în vânzarea de boabe de cacao premium din America Latină. Ea a finalizat o carte de bucate cuprinzătoare din America Latină pentru W. W. Norton și a contribuit cu articole pentru Saveur, Food & Wine, Food Arts și Gourmet.Ea scrie o rubrică săptămânală de mâncare pentru Miami Herald și este la fel de confortabilă navigând pe Orinoco pentru a colecta rețete pe teren, pe măsură ce gătește la Zafraand Cucharamama, restaurantele sale pan-latine din Hoboken, New Jersey. Anul trecut a deschis Ultramarinos, un magazin latino-American și atelier de gătit, tot în Hoboken, NJ, unde vinde ingrediente latine, alimente preparate, ciocolată premium și Cacao albastră, propria linie de trufe cu arome latine.