Mojo de Ajo
Mojo de Ajo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 175 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 47 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi îmbuteliat, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Muschi de porc la gratar cu cartofi Ridati, Mojo Verde si Mojo Pic 8, Mojo pic sos roșu picant pentru cartofi Mojo, și Mojo de ciocolată-usturoi cu pâine cubaneză prăjită (Tostadas de Pan Cubano con Mojo de Chocolate).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un 2-qt. cratiță la foc mediu până la 35
Folosind clești, scufundați 1 chile în ulei și gătiți 5 secunde; scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Lăsați să se răcească 5 minute sau până se răcește complet. Repetați cu restul de 2 ardei iute.
Scoateți și aruncați tulpinile. Procesați porția rămasă de ardei iute în robotul de bucătărie 30 de secunde până la 1 minut sau până când se sfărâmă în fulgi mici.
Gatiti usturoiul in ulei incins in aceeasi cratita la foc mediu, amestecand ocazional, 3-4 minute sau pana devine auriu.
Se amestecă fulgi de chile, suc de lămâie și sare. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 5 zile. Lăsați amestecul să ajungă la temperatura camerei înainte de utilizare.
* 2 linguri. paprika dulce poate fi înlocuită. Omiteți pasul 1; continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, amestecând paprika cu suc de lămâie și sare în pas