MOINK bile
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bilele MOINK. Această rețetă servește 8 și costă 2,69 USD pe porție. O porție conține 554 calorii, 28G de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mandrină de vită măcinată, grătar, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Nucă de cocos Unt de arahide fulgi de ovăz bile (aka bile de zăpadă), Bile De Fasole Cu Tort De Porumb, Alias Bile Fiesta, și Bile De Rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită măcinată, pesmetul, ouăle și usturoiul într-un castron mare. Folosind mâinile, amestecați împreună până când sunt combinate bine.
Rulați amestecul de carne în bile cu diametrul de 1 inch. Înfășurați o jumătate de felie de slănină în jurul fiecărei chiftele și fixați-o cu o scobitoare. Condimentați chiftelele cu generozitate cu grătar.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune.
Așezați bucata de lemn direct pe cărbuni. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați chiftelele pe partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când sunt fierte și slănina s-a rumenit, aproximativ 20 de minute.
Periați chiftelele cu sos de grătar, acoperiți grătarul și continuați să gătiți până când sosul s-a setat, aproximativ 5 minute.
Se scoate de pe grătar, se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se servește.