Mockbraten (friptură de flanc cu sos sauerbraten), cartofi zdrobiți cu hrean și arpagic, varză roșie cu măr și ceapă

Mockbraten (friptură de flanc cu sos sauerbraten), cartofi zdrobiți cu hrean și arpagic, varză roșie cu măr și ceapă
Mockbraten (Flank Friptură cu sos Sauerbraten), Cartofi zdrobiți cu hrean și arpagic, Varză roșie cu măr și ceapă este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68 g de proteine , 48 g de grăsime și un total de 1127 calorii . Pentru 7,42 USD per porție , această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor . Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână varză, făină, cartofi cu coajă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 82% . Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Friptura de flanc cu sos de hrean , Filet mic învelit cu friptură de flanc cu cartofi zdrobiți cu cremă frage și Friptură de flanc cu ceapă roșie .

Instrucțiuni

1
Amestecați dafinul, cidrul, zahărul, condimentele pentru grătar și uleiul vegetal în fundul unei pungi mari de depozitare a alimentelor, strângeți totul împreună până se combină uniform. Puneți carnea în pungă și mutați-o pentru a o acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
Ghimbir, Mărunțit FinGhimbir, Mărunțit Fin
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Borcan (18 Uncii) De Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate1 Borcan (18 Uncii) De Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
2
Lăsați să stea 10 până la 12 minute. Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar de interior/exterior la maxim.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
3 Kilograme De Cartofi Roșii Cu Piele, Tăiați în Sferturi3 Kilograme De Cartofi Roșii Cu Piele, Tăiați în Sferturi
3
Taiati subtiri 1 1/2 ceapa si rezervati 1/2 ceapa intreaga dar curatata de coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în SferturiCartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în Sferturi
4
Încinge o tigaie medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Lingurita De Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata, Ochi1/8 Lingurita De Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata, Ochi
5
Se adauga 2 linguri de unt si se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară, Proaspăt Rasă Sau Măcinată, OchiNucșoară, Proaspăt Rasă Sau Măcinată, Ochi
6
Adăugați ceapa tăiată felii în tigaie. Marele se curata de coaja, cu miezul si feliati si adaugati-l la ceapa. Se condimentează merele și ceapa cu sare, piper și nucșoară. Gatiti merele si ceapa 5 sau 6 minute, apoi adaugati varza rosie fiarta si amestecati apoi reduceti focul la mic. Se lasa deoparte si se tine la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Așezați carnea pe grătar și lăsați o frunză de dafin să rămână lipită pe fiecare friptură. Pe măsură ce carnea se gătește, căldura va infuza aroma în toată carnea. Gătiți fripturile aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Apoi, lăsați carnea să se odihnească. Aruncați frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
În timp ce carnea se gătește, puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă, aduceți apă la fiert apoi sărați. Gătiți cartofii 10 până la 12 minute sau până când sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scurgeți cartofii și reveniți în oala fierbinte. Se pasează cu smântână, hrean și arpagic și se condimentează cu sare și piper, după gust. Cartofii vor fi groși și picante. Dacă vă plac piureul de cartofi mai liberi, adăugați puțin lapte sau bulion, continuați să zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
În timp ce se gătesc cartofii, scoateți varza roșie într-un bol de servire și acoperiți cu folie. În aceeași tigaie în care a fiert varza, adăugați 2 linguri de unt. Topiți untul, apoi răzuiți 1/2 ceapă rezervată cu o răzătoare de mână în unt. Se caleste ceapa rasa 2 minute apoi se adauga faina si se mai caleste inca un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
RăzătoareRăzătoare
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Se amestecă vinul roșu și se fierbe un minut, apoi se amestecă în stoc și se aduce la fiert. Se amestecă muștarul și ghimbirul și se asezonează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
12
Lăsați sosul să se îngroașe câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
13
Tăiați subțire friptura de flanc într-un unghi împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
14
Pune o grămadă de cartofi pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
15
Așezați niște friptură de flancuri feliate de-a lungul marginii cartofilor și îmbrăcați-o cu un polonic de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
16
Serviți varză roșie, mere și ceapă alături sau în garnituri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Flank Steak. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Pinot Noir Peter Michael Le Caprice, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 259 de dolari pe sticlă.
Peter Michael Le Caprice Pinot Noir
Peter Michael Le Caprice Pinot Noir
Culoarea roșu intens și nuanța purpurie strălucitoare sunt identificatorul clar pentru Le Caprice. Podgoria își arată caracteristicile caracteristice ale fructelor roșii de pădure cuplate cu arome de lichior de cireșe roșii, coacăze, zmeură, căpșuni, piele proaspătă și grafit. Vintage 2010 este rafinat și expresiv, cu o concentrație intensă în gură. Finalul persistă atât aromatic, cât și subtil la gură.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista