Mock Moussaka

Mock Moussaka
Mock Moussaka necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 441 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de pitas, vinete, crenguțe de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Încercați Musaca, Musaca, și Musaca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.In o tigaie mare, la foc mediu-mare, gătește cârnații, sfărâmându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Scoateți lingura și aruncați orice grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Adăugați roșiile și sucurile lor. Zdrobiți roșiile cu spatele lingurii. Se amestecă pasta de roșii, pătrunjelul, sarea și fulgii de ardei roșu și se fierbe până când amestecul s-a îngroșat ușor, aproximativ 5 minute. Puneți un strat subțire de sos de carne în fundul unui vas de copt de 8 x 11 inci sau o caserolă superficială de 2 litri. Se acoperă cu jumătate din feliile de vinete, suprapunându-le ușor și jumătate din sosul de carne. Repetați cu vinetele și carnea rămase sauce.In o cratiță mică, la foc mediu-mic, încălziți smântâna și Feta, amestecând frecvent, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Pasta De TomatePasta De Tomate
VineteVinete
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
CremăCremă
SosSos
Brânză FetaBrânză Feta
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Stropiți amestecul de brânză peste caserolă. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți până când vinetele sunt fragede și blatul este auriu, cu aproximativ 30 de minute mai mult.Încălziți pitas în cuptor în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
BrânzăBrânză
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Presărați caserola cu menta și Feta suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
MentăMentă
5
Se servește cu pitas.Bacsis: cârnații de miel conferă acestui fel de mâncare un accent grecesc, dar și carnea de vită măcinată are un gust delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CârnațiCârnați
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
MielMiel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista