Mock Mint Julep
Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, Mock Mint Julep ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 108 calorii . Pentru 17 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 13. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de bere cu ghimbir, cuburi de gheață, lămâie și mentă suplimentară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Classic Mint Julep ,Mock Mashed Potato with crocante ceapă și eșalotă și menta raita .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați apa, zahărul, sucul de lămâie și menta.
Lăsați să stea cel puțin 45 de minute.
Se strecoară și se aruncă menta.
Puneți cuburi de gheață în două de 2 litri. ulcioare; adăugați la fiecare jumătate din amestecul de lămâie și ginger ale.
Decorați cu lămâie și mentă dacă doriți.