Mock-a-Roons

Mock-a-Roons
Mock-a-Roons este o rețetă prietenoasă cu fodmap , cu 24 de porții. Acest aperitiv are 110 calorii , 1 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 13 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită amestec de copt pentru biscuiți, unt, fulgi de cartofi și ou. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 de minute . Cu un scor de 9% , acest fel de mâncare se poate îmbunătăți. Rețete similare includ Hippie-roons , Mock Lasagna și Mock Eggnog .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți foile de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și zahărul până la omogenizare. Se amestecă oul și extractul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Combinați făina și fulgii de cartofi și amestecați în aluat până se omogenizează bine. Puneți linguri grămadă pe foile de biscuiți pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți timp de 12 minute, sau până când blatul este încă alb, iar fundul este maro deschis. Acest lucru va asigura prăjiturile mestecate. Se răcește câteva minute pe foaia de biscuiți înainte de a se scoate pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Roséul Gosset Celebris Extra Brut cu nota de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 215 de dolari pe sticlă.
Gosset Celebris Extra Brut Rose
Gosset Celebris Extra Brut Rose
Acest cuvee este conceput pentru a atrage cele mai exigente palate și, în general, oricui caută o notă de romantism la aperitiv. Prospețimea sa, cu note de fructe roșii (căpșuni, zmeură și coacăze roșii), oferă o senzație fină, confortabilă, care persistă cu note de grapefruit roz. Această șampanie poate fi servită ca acompaniament la mâncăruri alese cu grijă, cum ar fi somonul, un gazpacho cu căpșuni și roșii. cu busuioc, sau panfriedscampi.
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista