Mocha Turnată-Marsala Semifreddo

Mocha Turnată-Marsala Semifreddo
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 243 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de marsala, coniac, granita espresso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mocha Semifreddo cu spumă de lapte fierbinte, Tort Mocha cu Semifreddo malț, și Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone).

Instrucțiuni

1
Tapetați o tigaie de 2 litri cu folie de plastic. Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, bateți gălbenușurile cu 1/3 cană de zahăr. Puneți vasul peste o cratiță medie umplută cu 1 inch de apă abia fierbinte și, folosind un tel mare, bateți constant până când amestecul este palid și pufos și își dublează volumul, aproximativ 5 minute; nu lăsați ouăle să se încălzească prea mult sau se vor amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați Marsala și coniacul și bateți constant până se îngroașă, foarte cald la atingere și triplați volumul original, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Scoateți vasul din cratiță și lăsați zabaglione să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, bateți smântâna grea până se formează vârfuri moi. Îndoiți în zabaglione. Într-un alt castron mare din oțel inoxidabil, bateți albușurile până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați crema de tartru; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
6
Adăugați restul de 1/2 cană de zahăr foarte treptat; bateți până când albușurile sunt foarte rigide și strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
7
Folosind o spatulă mare de cauciuc, pliați o treime din albii bătuți în crema de zabaglione. Îndoiți ușor albii bătuți rămași în 2 adaosuri, până când rămân doar câteva dungi de alb. Puneți o treime din amestecul semifreddo în fiecare din cele 2 boluri. Îndoiți espresso-ul dizolvat în amestecul semifreddo într-un bol și ciocolata rasă în cel din celălalt. Acoperiți și refrigerați ambele amestecuri semifreddo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Puneți amestecul semifreddo simplu rămas în tigaia pregătită și neteziți suprafața. Congelați până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
9
Întindeți amestecul de semifreddo de ciocolată peste semifreddo simplu și neteziți suprafața. Congelați până la ferm, aproximativ 30 de minute. Repetați cu amestecul espresso semifreddo și congelați timp de 1 oră, apoi acoperiți cu plastic și congelați cel puțin 6 ore sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Pentru a se desface, treceți părțile laterale ale tăvii sub apă fierbinte timp de câteva secunde. Inversați pe un platou. Tăiați gros semifreddo cu un cuțit cald zimțat, clătiți cuțitul în apă caldă și uscați-l între tăieturi. Puneți feliile pe farfurii răcite și serviți cu Granita Espresso cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista