Mocha Pot De Creme
Mocha Pot de Creme este un fără gluten desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 589 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cafea espresso, smântână grea, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mocha Pot De Creme, Hot Irish Creme Mocha, și Mocha Pots De Creme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați smântâna grea, vanilia și boabele de cafea într-o cratiță și puneți-le la foc mediu-mic. Aduceți crema la foc mic; nu fierbeți sau se va revărsa în câteva secunde.
Se ia de pe foc și se strecoară pentru a îndepărta fasolea.
Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până când zahărul se dizolvă și amestecul este de culoare lămâie, aproximativ 3 minute. Temperați gălbenușurile amestecând treptat smântâna fierbinte în amestecul de gălbenuș și zahăr (nu adăugați crema fierbinte prea repede sau ouăle se vor găti.) Se amestecă cafeaua preparată și ciocolata topită.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Se toarnă amestecul de ouă-cremă în 6 (8 uncii) ramekins sau cupe cappuccino, umplând 3/4 din drum cu amestec. Umpleți o tigaie mare, puțin adâncă, cu 1/2 inch de apă caldă. Așezați cu grijă ramekinele în baia de apă și coaceți timp de aproximativ 35 de minute, Centrul ar trebui să jiggle ușor.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați ramekinele să se răcească în apă timp de 10 minute. Apoi puneți-le la frigider pentru a se răci cel puțin 2 ore.