Mocha Plăcintă Cu Cremă
Mocha Cream Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 610 calorii, 6g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, cafea tare, gelatină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 25%. Încercați Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, Plăcintă cu căpșuni și smântână, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crustă: Preîncălziți cuptorul la 177°. măcinați mărunt fursecurile într-un robot de bucătărie.
Se amestecă untul și se presează uniform într-o tigaie de plăcintă de 9 inci sau mini tigăi de 4 (5 inci). Se răcește timp de 15 minute.
Coaceți până la set, 10 până la 12 minute. Se răcește pe un raft.
Faceți umplutura: într-un castron, amestecați espresso, 1/2 cană apă clocotită și 1/3 cană zahăr până când zahărul este dizolvat.
Se presară gelatina peste amestec; se amestecă până se dizolvă. Se răcește până se îngroașă ușor, dar nu se fixează, aproximativ 1 oră.
Într-un castron, bateți 1 cană smântână până se îngroașă.
Adăugați 1/3 cană zahăr și cacao; bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți amestecul de espresso.
Se toarnă umplutura în crustă; blat neted. Se răcește până se fixează, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Înainte de servire, bateți 1 cană smântână cu 1 lingură. zahăr.
Răspândiți pe plăcintă. Folosind un cojitor, radeți buclele de ciocolată pe plăcintă.