Mocha Marshmallow Pops
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 353 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 81 de cenți pe porție. 688 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de acadea, sirop de porumb, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Marshmallow Pops, Marshmallow Pops, și Marshmallow Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați tigaia de 9 x 9 inci sau 8 x 8 inci cu folie de plastic și ungeți-o ușor folosind degetele sau spray-ul de gătit antiaderent. Pune deoparte.
În vasul unui mixer electric, presărați gelatină peste 1/2 cană de apă rece. Se înmoaie aproximativ 10 minute.
Între timp combinați zahărul, siropul de porumb și ceașca de apă într-o cratiță mică. Aduceți amestecul la fierbere rapidă. De îndată ce fierbe, setați cronometrul și lăsați să fiarbă tare timp de 1 minut.
Turnați cu grijă siropul care fierbe în gelatină înmuiată și porniți mixerul, folosind accesoriul de tel, începând de la scăzut și deplasându-vă până la viteză mare.
Adăugați sarea și bateți între 10 și 12 minute, sau până când este pufos și în mare parte răcit la aproape temperatura camerei. După ce ajunge la acea etapă, adăugați extractul și bateți pentru a încorpora.
Căptușiți o tigaie de 8x8 inci (sau o tigaie de 9x13 inci pentru marshmallows mai subțiri) cu folie de plastic și pulverizați-o generos cu spray de gătit antiaderent sau ulei. Ungeți-vă Generos mâinile și o spatulă de cauciuc sau silicon. Răsturnați amestecul de marshmallow în tigaia pregătită, apăsându-l în colțuri și într-un strat uniform. Ungeți o altă bucată de folie de plastic și așezați-o deasupra marshmallow-ului, cu ulei în jos. Din nou, apăsați ușor.
Lăsați să se odihnească timp de aproximativ șase ore sau până când s-a întărit până la capăt.
Praf un blat cu zahăr cofetari.
Scoateți marshmallows din tigaie și folie de plastic și așezați-le pe suprafața prăfuită. Înmuiați un tăietor de prăjituri în formă de inimă, cu vârf deschis, în mai mult zahăr de cofetari și tăiați cât mai multe marshmallows, după cum puteți, scufundând din nou tăietorul în zahăr de cofetari între fiecare tăietură.
Așezați marshmallows pe o foaie de biscuiți căptușită cu pergament sau hârtie cerată și introduceți o bomboană sau un băț de gheață în partea de jos și în sus, aproximativ 2/3 din drum prin fiecare marshmallow.
Așezați tigaia, neacoperită, la congelator timp de 30 de minute.
În timp ce marshmallows devin super ferme, combinați ciocolata cu lapte și uleiul de cocos într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 minut, amestecați bine și reveniți la cuptorul cu microunde timp de 10 secunde explozii la maxim, amestecând bine după fiecare explozie, până când amestecul este complet neted.
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 5 minute înainte de a continua.
Puteți fie să înmuiați marshmallows, lăsând excesul să se scurgă înainte de a reveni la tigaia căptușită, fie să stropiți ciocolata artistic peste ele cu o lingură. Oricum este delicios și frumos.
Lăsați ciocolata să se întărească înainte de a înfășura marshmallow pops individual. Sunt bine înfășurate strâns sau într - un recipient etanș-timp de o săptămână la temperatura camerei.