Mocha Magic Torte

Mocha Magic Torte
Mocha Magic Torte necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 976 calorii, 9g de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, apă, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mocha Torte, Mocha Nut Torte, și Frozen Mocha Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 9 inci și tapetați-le cu hârtie de ceară sau pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
2
Cerneti faina cu bicarbonat de sodiu. Se dizolvă 1/3 cană de cafea instant în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
3
Într-un castron mare, bateți zahărul alb, 3 ouă și vanilia până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă maioneza și ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
MaionezăMaioneză
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de făină alternativ cu cafeaua în aluat, o treime la un moment dat; se amestecă cu mixerul electric la viteză mică după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când testerul de tort introdus în centru iese curat, aproximativ 35 de minute. Se răcește tortul în tigăi timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți și răciți complet pe rafturile de sârmă.
8
Topiți 4 pătrate de ciocolată cu lapte și 2 linguri de cafea instant într-un cazan dublu; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
CiocolataCiocolata
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
9
Se toarnă amestecul de ciocolată fierbinte în oul bătut, amestecând constant. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată CaldăCiocolată Caldă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Într-un bol de amestecare, smântână unt și zahăr cofetari până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
11
Adăugați amestecul de ciocolată în amestecul de unt și amestecați bine glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
UntUnt
12
Când straturile s-au răcit, tăiați fiecare orizontal pentru a face 4 straturi. Umpleți și înghețați tortul cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista