Mocha Magic Torte necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 976 calorii, 9g de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, apă, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mocha Torte, Mocha Nut Torte, și Frozen Mocha Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 9 inci și tapetați-le cu hârtie de ceară sau pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Cuptor
2
Cerneti faina cu bicarbonat de sodiu. Se dizolvă 1/3 cană de cafea instant în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Instant
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
3
Într-un castron mare, bateți zahărul alb, 3 ouă și vanilia până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă maioneza și ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Maioneză
Ciocolata
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați amestecul de făină alternativ cu cafeaua în aluat, o treime la un moment dat; se amestecă cu mixerul electric la viteză mică după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când testerul de tort introdus în centru iese curat, aproximativ 35 de minute. Se răcește tortul în tigăi timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți și răciți complet pe rafturile de sârmă.
8
Topiți 4 pătrate de ciocolată cu lapte și 2 linguri de cafea instant într-un cazan dublu; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Instant
Ciocolata
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
9
Se toarnă amestecul de ciocolată fierbinte în oul bătut, amestecând constant. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Caldă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Într-un bol de amestecare, smântână unt și zahăr cofetari până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
11
Adăugați amestecul de ciocolată în amestecul de unt și amestecați bine glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Glazura
Unt
12
Când straturile s-au răcit, tăiați fiecare orizontal pentru a face 4 straturi. Umpleți și înghețați tortul cu glazura.