Mocha 8clairs
Mocha 8clairs ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 242 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați glazura de ciocolată, apă, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Alunele Mochan Eclairs, Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, și Gogoși sănătoase de Mocha cu glazură de Mocha de ciocolată neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/3 căni de apă la fiert într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare. Se amestecă amestecul de bucăți, bătând energic cu o lingură de lemn 1 minut sau până când amestecul lasă părțile laterale ale tigaiei.
Așezați aluatul într-un castron al unui mixer electric cu suport electric; se răcește 5 minute. Bateți aluatul la viteză medie cu mixerul electric folosind atașamentul cu palete.
Adăugați ouă și albușuri, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. (Dacă se dorește, ouăle și albușurile de ou pot fi adăugate câte 1 și bătute energic cu o lingură de lemn în loc să se folosească amestecul.)
Puneți aluatul într-o pungă mare de plastic cu fermoar. (Se poate folosi și o pungă mare de patiserie.)
Tăiați o deschidere de 1 1/2 inch într-un colț al pungii. Pipeți fâșii de aluat lungi de 4 inci la o distanță de 2 inci pe foi de copt negrease.
Coaceți la 425 timp de 20 până la 25 de minute sau până când este umflat și auriu. (Nu faceți underbake.)
Scoateți din cuptor și tăiați o mică fantă în partea laterală a fiecărui clair pentru a permite aburului să scape. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Split clairs folosind un cuțit zimțat, începând de la 1 latură lungă fără a tăia partea opusă. Scoateți și aruncați aluatul moale în interior.
Puneți cu grijă aproximativ 1/4 cană de cremă de patiserie de cafea în fiecare clair; închideți partea superioară a fiecărui clair peste umplutură. Se acoperă uniform cu glazură de ciocolată. Chill clairs timp de 2 ore sau înghețați până la 1 lună.