Missouri Miner Tras Carne De Porc
Missouri Miner Tras de carne de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 18 și costă $1.8 pe portie. O porție conține 356 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 20 de minute. Un amestec de sos de grătar, ardei iute chipotle, coaste de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 52%. Încercați Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc, Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, și Carne De Porc Crocantă Carnitas (Carne De Porc Mexicană Gătită Lent) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați friptura de porc cu jumătate din friptura condimentată și așezați-o în centrul unui aragaz lent.
Așezați aproximativ jumătate din carnea de coaste de porc în jurul fripturii de porc și condimentați cu aproximativ jumătate din restul de condimente de friptură, boia de ardei și ardei iute.
Stratați coastele de porc rămase în cel mai lent și condimentați cu condimentele de friptură rămase.
Adăugați sos de soia, sos Worcestershire și fum lichid.
Turnați încet apă peste carnea de porc, având grijă să nu spălați condimentul.
Gatiti la mic timp de 10 ore.
Transferați carnea într-o tigaie; îndepărtați și aruncați orice oase și bucăți mari de grăsime. Tăiați carnea de porc cu clești sau furci.
Scurgeți și aruncați lichidul din aragazul lent; ștergeți orice grăsime rămasă. Întoarceți carnea de porc mărunțită la aragazul lent și adăugați aproximativ 1 1/2 sticle sos de grătar. Se amestecă. Continuați să încălziți la foc mic până când sunteți gata de servit.
Se servește cu restul de 1/2 sticlă de sos de grătar.