Mississippi Noroi Negrese
Mississippi negrese noroi ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 329 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 125 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr de cofetari, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Mississippi noroi negrese {AKA mată bezea negrese}, Mississippi Noroi Negrese, și Mississippi Noroi Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți 1 cană de unt.
Se ia de pe foc și se amestecă cacao până se omogenizează.
Se amestecă zahărul alb, ouăle și 2 lingurițe de vanilie.
Se amestecă în făină, apoi se pliază în nuci pecan și marshmallows.
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânzeturile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei.
Se lasă să se răcească în tigaie.
Pentru a face glazura: într-o cratiță medie, topiți împreună 1/2 cană de unt și 1/3 cană de cacao.
Se amestecă zahărul cofetarilor și 1 linguriță de vanilie până se omogenizează. Bateți treptat în lapte, o lingură la un moment dat până când glazura este o consistență plăcută de răspândire.