Mississippi Noroi Negrese

Mississippi Noroi Negrese
Mississippi negrese noroi ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 329 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 125 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr de cofetari, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Mississippi noroi negrese {AKA mată bezea negrese}, Mississippi Noroi Negrese, și Mississippi Noroi Negrese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți 1 cană de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă cacao până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
4
Se amestecă zahărul alb, ouăle și 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
OuăOuă
5
Se amestecă în făină, apoi se pliază în nuci pecan și marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânzeturile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Se lasă să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Pentru a face glazura: într-o cratiță medie, topiți împreună 1/2 cană de unt și 1/3 cană de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se amestecă zahărul cofetarilor și 1 linguriță de vanilie până se omogenizează. Bateți treptat în lapte, o lingură la un moment dat până când glazura este o consistență plăcută de răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
GlazurăGlazură
LapteLapte

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Beciurile de stepă Dry Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista