Miso-tofu glazurat cu păstârnac în două moduri

Miso-tofu glazurat cu păstârnac în două moduri
Miso-glazurate Tofu cu păstârnac două moduri este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 411 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, muștar dijon, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Miso-Tofu Glazurat, Miso - tofu glazurat cu varză și ardei, și Tăiței Soba cu tofu și legume glazurate Miso.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună miso, muștar, Sriracha, sake și 1/2 cană plus 1 lingură. mirin într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
MuștarMuștar
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Adăugați ghimbir. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe 6 până la 8 minute, sau până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi o lingură. Se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine, împingând împotriva solidelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Lăsați glazura să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Aduceți restul de 1 1/2 lingură. mirin și oțetul la fiert într-o cratiță foarte mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați fructe de padure goji. Reveniți la fierbere și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Goji BerriesGoji Berries
6
Lăsați să se răcească, neacoperit.
7
Puneți raftul în mijlocul cuptorului, apoi preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Tăiați 1 păstârnac pe lungime în 8 sulițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
10
Tăiați păstârnacul rămas în 3/4-in. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
11
Transferați sulițele și bucățile pe foaia de copt, condimentați cu sare și piper alb și aruncați cu ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Ulei De SusanUlei De Susan
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Se întinde într-un singur strat, cu sulițele tăiate cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
13
Coaceți păstârnacul 20 de minute, rotind de 2 sau 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Între timp, aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Tăiați tofu în 4 plăci dreptunghiulare, fiecare de dimensiunea unui pachet de cărți și puneți-l într-un castron mare, puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Se toarnă apă fierbinte peste tofu și se lasă la macerat 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
17
Scurgeți pe un prosop curat sau un strat dublu de prosoape de hârtie așezate pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
18
Scoateți sulițele de păstârnac din cuptor când vârfurile încep să se rumenească; îndepărtați bucățile când sunt doar fragede cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Lăsați bucățile să se răcească 5 minute, apoi pure într-un robot de bucătărie cu 2 linguri. miso - glazură de muștar și 1 cană de apă fierbinte până la omogenizare, dar capabilă să țină un vârf atunci când este lingură pe o farfurie (adăugați până la 1/2 cană de apă fierbinte, dacă este necesar). Păstrați cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
20
Puneți tatsoi într-o cratiță mare cu 1/4 cană de apă fierbinte și gătiți la foc mic, acoperit, amestecând ocazional, până se ofilesc, 5 minute; scurgeți și reveniți la tigaie. Se amestecă fructele de goji și o parte din lichidul lor de decapare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Goji BerriesGoji Berries
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
21
Se toarnă glazura de miso-muștar rămasă într-o tigaie medie. Ștergeți umezeala din tofu cu prosoape de hârtie și adăugați tofu la glazură. Aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți, lingurând glazura peste tofu, până când glazura se lipește de tofu și s-a redus cu jumătate până la două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MisoMiso
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
22
Puneți păstârnacul pur pe farfurii. Cu o spatulă, puneți tofu pe păstârnac pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
23
Stropiți glazura peste tofu și acoperiți cu tatsoi și fructe de padure goji, apoi adăugați sulițe de păstârnac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Goji BerriesGoji Berries
PăstârnacPăstârnac
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
24
* Găsiți pe piața Whole Foods, magazinele naturiste și piețele asiatice.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista