Miso Stew

Miso Stew
Miso Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 280 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,2 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză napa, scallion, miso și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Miso Stew, Miso Stew, și Tocană Miso Consistentă.

Instrucțiuni

1
Se înmoaie arame în 1 cană de apă filtrată într-un castron mic și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă FiltratăApă Filtrată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Spălați quinoa în 3 schimbări de apă rece într - un castron, drenând quinoa într-o sită de fiecare dată, apoi puneți quinoa într-o cratiță de 2 până la 3 litri cu kombu și 1 cană de apă filtrată. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până când quinoa este doar fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
KombuKombu
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se scurge într-o sită.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Cu aproximativ 10 minute înainte ca quinoa să fie gata, gătiți ceapa în ulei într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri la foc moderat, amestecând frecvent, până când începe să se rumenească, aproximativ 5 minute, apoi adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați tofu, morcov, shiitakes și restul de 2 1/2 căni de apă filtrată și fierbeți, acoperit, până când morcovul este doar fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă FiltratăApă Filtrată
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
Scoateți kombu din quinoa și aruncați. Se amestecă quinoa în tocană, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
KombuKombu
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Puneți miso într-un castron mic și adăugați 1/4 cană de lichid de tocană, amestecând până când miso este încorporat, apoi amestecați amestecul în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Scurgeți și clătiți arame și adăugați la tocană împreună cu bok choy și tamari, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
TamariTamari
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
9
Împărțiți tocană între 2 boluri și presărați cu fulgi de scallion și dulse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
DulseDulse
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
* Disponibil pe piețele asiatice, magazinele de alimente naturale și edenfoods.com.
11
** Disponibil la magazinele de alimente de specialitate, magazinele de alimente naturale și ethnicgrocer.com.
12
*** Disponibil pe piețele asiatice, magazinele de alimente naturale și Uwajimaya ( 800-889-1928).
13
**** Disponibil la magazinele de alimente naturale.
14
***** Disponibil pe piețele asiatice, magazinele de alimente naturale și seaveg.com.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista