Squash kabocha glazurat Miso este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 129 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți zahăr brun ferm, sherry fino, miso și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Maple-Miso Squash Glazurat, Cotlet de porc glazurat Miso fără Gluten cu Quinoa cu aromă Miso, și Școală de gătit: Miso Ramen cu pui glazurat Miso, Enoki și ciuperci Shimeji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți miso, ghimbir, sake, ulei vegetal, oțet de orez, sos de soia și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Oțet De Orez
Zahăr Brun
Sos De Soia
Ghimbir
Miso
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-un castron mare, aruncați felii de dovlecei cu amestec miso pentru a acoperi bine. Ridicați feliile din sos și aranjați-le, suprapunându-se ușor, pe o foaie mare de copt. Sos de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Sos
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
4
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Ungeți feliile cu sosul rămas (veți mai rămâne) și gătiți până se înmoaie când marginile groase sunt străpunse cu o furculiță, încă aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
6
Stropiți cu ulei de susan și serviți fierbinte sau cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
7
* Găsiți miso alb în zona frigorifică a secțiunii de produse a supermarketului.