Miso-squash Kabocha glazurat
Squash kabocha glazurat Miso este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 129 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți zahăr brun ferm, sherry fino, miso și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Maple-Miso Squash Glazurat, Cotlet de porc glazurat Miso fără Gluten cu Quinoa cu aromă Miso, și Școală de gătit: Miso Ramen cu pui glazurat Miso, Enoki și ciuperci Shimeji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți miso, ghimbir, sake, ulei vegetal, oțet de orez, sos de soia și zahăr brun.
Într-un castron mare, aruncați felii de dovlecei cu amestec miso pentru a acoperi bine. Ridicați feliile din sos și aranjați-le, suprapunându-se ușor, pe o foaie mare de copt. Sos de rezervă.
Ungeți feliile cu sosul rămas (veți mai rămâne) și gătiți până se înmoaie când marginile groase sunt străpunse cu o furculiță, încă aproximativ 5 până la 10 minute.
Stropiți cu ulei de susan și serviți fierbinte sau cald.
* Găsiți miso alb în zona frigorifică a secțiunii de produse a supermarketului.