Miso japonez-vinete glazurate (Nasu no Dengaku)
Rețeta Japoneză Miso-vinete glazurate (Nasu no Dengaku) este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 305 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de zahăr, ulei vegetal, mirin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 274 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Vinete Glazurate Miso (Nasu Dengaku), Nasu Dengaku-Vinete Glazurate Miso, și Nasu Dengaku (Vinete Glazurate Miso La Grătar) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați mirin, sake, miso și zahăr într-un castron mic și amestecați cu o furculiță până se formează o pastă omogenă. Pune deoparte.
Frecați vinetele pe toate suprafețele cu ulei vegetal.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune la foc mare. Vinete la grătar, tăiate cu fața în jos până când apar urme de grătar carbonizate, aproximativ 1 1/2 minute. Rotiți 45 de grade și gătiți până când apar semne de hash în carouri, cu aproximativ 1 1/2 minute mai mult. Întoarceți și continuați să gătiți până aproape fraged, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Transferați vinetele pe o farfurie mare și lăsați să se răcească ușor.
Reglați un raft la 6 inci de element și preîncălziți broilerul la foc mare. Întindeți cu grijă glazura miso pe suprafața tăiată a fiecărei vinete.
Așezați pe o foaie de copt cu margini sau o tigaie de broiler căptușită cu folie, cu fața în sus. Se fierbe până se înmoaie complet și glazura a început să se caramelizeze, aproximativ 4 minute.
Se transferă într-un platou de servire, se presară cu semințe de susan și scallions și se servește
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.