Miso japonez-vinete glazurate (Nasu no Dengaku)

Miso japonez-vinete glazurate (Nasu no Dengaku)
Rețeta Japoneză Miso-vinete glazurate (Nasu no Dengaku) este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 305 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de zahăr, ulei vegetal, mirin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 274 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Vinete Glazurate Miso (Nasu Dengaku), Nasu Dengaku-Vinete Glazurate Miso, și Nasu Dengaku (Vinete Glazurate Miso La Grătar) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați mirin, sake, miso și zahăr într-un castron mic și amestecați cu o furculiță până se formează o pastă omogenă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Frecați vinetele pe toate suprafețele cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți o tigaie pentru grătar sau pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune la foc mare. Vinete la grătar, tăiate cu fața în jos până când apar urme de grătar carbonizate, aproximativ 1 1/2 minute. Rotiți 45 de grade și gătiți până când apar semne de hash în carouri, cu aproximativ 1 1/2 minute mai mult. Întoarceți și continuați să gătiți până aproape fraged, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Transferați vinetele pe o farfurie mare și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Reglați un raft la 6 inci de element și preîncălziți broilerul la foc mare. Întindeți cu grijă glazura miso pe suprafața tăiată a fiecărei vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Așezați pe o foaie de copt cu margini sau o tigaie de broiler căptușită cu folie, cu fața în sus. Se fierbe până se înmoaie complet și glazura a început să se caramelizeze, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Se transferă într-un platou de servire, se presară cu semințe de susan și scallions și se servește
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Revista