Halibutul glazurat Miso cu castraveți feliați este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 147 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați tabasco, castraveți, oțet de vin de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Halibut prăjit cu cartofi dulci glazurați Miso, Miso-Halibut glazurat cu ulei de arpagic și orez negru, și Castraveți Feliați pentru rețete similare.
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.