Miso-Fripturi De Somon Glazurate

Fripturile de somon glazurate Miso sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 613 calorii, 59G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 7.04 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână mirin, oțet de orez nesezonat, pene de var și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Miso-fripturi de somon glazurate, Miso-Fripturi De Somon Glazurate, și Miso-fripturi de tofu glazurate cu salată de fasole și șuvițe de ouă.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie; periați ușor cu ulei vegetal.
Așezați fripturile de somon pe foaia de copt pregătită.
Bateți miso, mirin, oțet, ghimbir și ulei de susan într-un castron mic pentru a amesteca.
Întindeți jumătate din amestecul miso peste fripturile de somon; condimentează ușor cu sare. Întoarceți fripturile de somon și întindeți-le cu amestecul miso rămas; condimentează ușor cu sare. Acoperiți cu plasticînfășurați și lăsați la marinat la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute sau dați-l la frigider până la 1 oră.
Poziționați un raft pentru cuptor 6 " -8 " de la broiler și preîncălziți. Se fierbe somonul, întorcându-se o dată, până se rumenesc și doar opac în centru, 10-12 minute în total.
Transferați fripturile de somon pe farfurii și serviți cu pene de var.
Per portie: 405 calorii, 20 g grăsime,.3 g fibre
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.