Miso Alb Piersică / Pere / Măr

Miso Alb Piersică / Pere / Măr
White Miso Peach/pere / Apple ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,29 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1694 calorii, 15g de proteine, și 100g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de miso, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Clătite fără Gluten cu compot de mere, piersici și pere, Sangria de pere albe și mere, și Pâine prăjită franceză albă de piersică-Bourbon cu sirop de arțar alb de piersică-Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, cu fund greu, la foc mediu, topiți 3/4 cană de zahăr, amestecând des, până când capătă o culoare nisipoasă frumoasă și este un lichid neted, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați rapid fructele și amestecați pentru a acoperi cu zahărul; acest lucru va împiedica zahărul să se caramelizeze și/sau să ardă. Gatiti pana cand fructul este moale, aproximativ 10 minute sau cam asa ceva, in functie de fructele pe care le folositi si de maturitatea acestuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Transferați fructele caramelizate într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați miso și procesați la un pur și simplu pur. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
5
Umpleți un castron mare sau o tigaie cu gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați un castron mare și curat în baia de gheață și potriviți vasul cu o strecurătoare cu plasă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, nereactivă, la foc mediu, combinați smântâna și laptele și gătiți, amestecând ocazional, până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Între timp, într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou și restul de 1 cană de zahăr până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Scoateți amestecul de cremă de pe foc. Turnați încet aproximativ jumătate din amestecul de smântână fierbinte în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Transferați amestecul de gălbenușuri înapoi în cratiță cu amestecul de smântână rămas și readuceți-l la foc mediu. Gatiti, amestecand continuu cu o spatula de cauciuc si asigurandu-va ca razuiti fundul cratitei pentru a nu arde, pana cand lichidul incepe sa se abureasca si puteti simti spatula racla pe fundul tigaiei, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Scoateți crema de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
12
Adăugați amestecul de fructe-miso și amestecați pentru a amesteca complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
MisoMiso
13
Turnați crema prin strecurătoare în vasul curat pe care l-ați instalat în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Se lasă să se răcească, amestecând ocazional. Gust pentru dulceață; adăugați puțin mai mult zahăr dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
15
Când crema s-a răcit complet, acoperiți vasul bine și răciți-l la frigider timp de cel puțin 1 oră sau de preferință peste noapte. Când sunteți gata să înghețați crema, transferați-o într-un aparat de înghețată și rotiți conform instrucțiunilor producătorului. Mâncați imediat sau transferați într-un recipient etanș, acoperiți și congelați până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
16
Din cartea de înghețată Humphry Slocombe de Jake Godby, Sean Wahey și Paolo Lucchesi. Text copyright 2012 de Jake Godby și Sean Wahey; fotografii Copyright 2012 de Frankie Frankeny. Publicat de Chronicle Books, LLC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista