Miso Alb Piersică / Pere / Măr
White Miso Peach/pere / Apple ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,29 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1694 calorii, 15g de proteine, și 100g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de miso, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Clătite fără Gluten cu compot de mere, piersici și pere, Sangria de pere albe și mere, și Pâine prăjită franceză albă de piersică-Bourbon cu sirop de arțar alb de piersică-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, cu fund greu, la foc mediu, topiți 3/4 cană de zahăr, amestecând des, până când capătă o culoare nisipoasă frumoasă și este un lichid neted, 10 până la 15 minute.
Adăugați rapid fructele și amestecați pentru a acoperi cu zahărul; acest lucru va împiedica zahărul să se caramelizeze și/sau să ardă. Gatiti pana cand fructul este moale, aproximativ 10 minute sau cam asa ceva, in functie de fructele pe care le folositi si de maturitatea acestuia.
Transferați fructele caramelizate într-un blender.
Adăugați miso și procesați la un pur și simplu pur. Pune deoparte.
Umpleți un castron mare sau o tigaie cu gheață și apă.
Așezați un castron mare și curat în baia de gheață și potriviți vasul cu o strecurătoare cu plasă fină.
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, nereactivă, la foc mediu, combinați smântâna și laptele și gătiți, amestecând ocazional, până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou și restul de 1 cană de zahăr până se omogenizează bine.
Scoateți amestecul de cremă de pe foc. Turnați încet aproximativ jumătate din amestecul de smântână fierbinte în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant.
Transferați amestecul de gălbenușuri înapoi în cratiță cu amestecul de smântână rămas și readuceți-l la foc mediu. Gatiti, amestecand continuu cu o spatula de cauciuc si asigurandu-va ca razuiti fundul cratitei pentru a nu arde, pana cand lichidul incepe sa se abureasca si puteti simti spatula racla pe fundul tigaiei, aproximativ 2-3 minute.
Scoateți crema de pe foc.
Adăugați amestecul de fructe-miso și amestecați pentru a amesteca complet.
Turnați crema prin strecurătoare în vasul curat pe care l-ați instalat în baia de gheață.
Se lasă să se răcească, amestecând ocazional. Gust pentru dulceață; adăugați puțin mai mult zahăr dacă este necesar.
Când crema s-a răcit complet, acoperiți vasul bine și răciți-l la frigider timp de cel puțin 1 oră sau de preferință peste noapte. Când sunteți gata să înghețați crema, transferați-o într-un aparat de înghețată și rotiți conform instrucțiunilor producătorului. Mâncați imediat sau transferați într-un recipient etanș, acoperiți și congelați până la 1 săptămână.
Din cartea de înghețată Humphry Slocombe de Jake Godby, Sean Wahey și Paolo Lucchesi. Text copyright 2012 de Jake Godby și Sean Wahey; fotografii Copyright 2012 de Frankie Frankeny. Publicat de Chronicle Books, LLC.