Mirlitoni Umpluți Pe Litoral (Chayote)

Mirlitoni Umpluți Pe Litoral (Chayote)
Nevoie de o garnitură fără lactate? Mirlitonii umpluți pe litoral (Chayote) ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 157 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână condimente creole, țelină, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Mirlitoni Umpluți Cu Raci, Mirlitoni umpluți cu creveți și Crab, și Chayote Cu Brânză (Umplute Și Coapte ) .

Instrucțiuni

1
Se scoate din apă și se lasă deoparte să se răcească. Preîncălziți cuptorul la 204°.odată ce mirlitonii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați-i pe jumătate pe lungime (tăind prin partea cea mai lată) și îndepărtați sămânța. Folosiți o lingură de grapefruit sau un baler de pepene galben pentru a îndepărta carnea din centru; asigurați-vă că păstrați coaja de aproximativ 1/4 inch grosime pe toate părțile. Într-un castron mare, zdrobiți pulpa mirliton și puneți-o deoparte. Puneți tofu și adăugați-l în pulpa mirliton. Într-o tigaie antiaderentă ușor pulverizată cu ulei de măsline, sautați ceapa până când începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
ChayoteChayote
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Pepene GalbenPepene Galben
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Adăugați țelina, morcovul și piperul și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
3
Adăugați legumele saut în amestecul de tofu-mirliton. Se amestecă pătrunjelul, pesmetul, condimentul Old Bay, wakame (legume de mare) și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
Legume De MareLegume De Mare
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
WakameWakame
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
5
Presărați cojile mirliton cu sare și piper, dacă doriți, și umpleți-le cu amestecul de tofu, îngrămădind amestecul deasupra vârfului fiecărui mirliton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
Presărați blaturile cu panko sau pesmet uscat, presându-l ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
7
Puneți-le într-un vas mare de copt și puneți-le la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Coaceți aproximativ 30-40 de minute, până când blaturile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Se servește cu sos tartar sau sos picant de cocktail. (Sosul Tartar se face ușor cu maioneză vegană și gust dulce; faceți sos de cocktail folosind ketchup, hrean preparat și sos fierbinte, după gust.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Sos TartarSos Tartar
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista