Mint Julep
Mint Julep este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 1 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 543 calorii. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați albușul de ou, menta, crengute de lavandă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mint Julep, Mint Julep, și Mint Julep pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți un sirop simplu cu aromă de mentă prin fierberea apei și a zahărului cu două ciorchini de mentă aproximativ sfâșiată și învinețită într-o oală mare de sos. Se fierbe doar până când zahărul se dizolvă complet. Se răcește și se strecoară menta din amestec.
Adăugați sticla de whisky la perfuzie. Umpleți sticla goală de whisky cu ultima grămadă de frunze proaspete de mentă și umpleți cu amestecul simplu de sirop/whisky.
Capac și pus în congelator peste noapte. Se va îngheța la o consistență slushy pentru servire.
Ochelari: înmuiați marginea fiecărui pahar în albus de ou, apoi în zahăr pentru un aspect înghețat și răcit. Umpleți cu amestec de mentă julep direct din sticla înghețată și garnisiți cu o crenguță de mentă sau lavandă.