Mini zmeura JELL-O muscaturi
Mini zmeura JELL-O muscaturi de zeamă de lămâie este un fără gluten farfurie. Această rețetă face 12 porții cu 193 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul biciuit, coaja de lămâie, tortul de lire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mini Jell-O fleac mușcături, JELL-O fără coacere Mini Cheesecakes, și Salată De Jeleu De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați garniturile de folie în 24 de cupe mini briose.
Adăugați apă clocotită în amestecurile de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Așezați 1 cub de tort în fiecare cană de brioșă; se toarnă gelatină peste tort pentru a umple cana complet. La frigider 2 ore sau până la setare.
Bateți crema de brânză într-un bol mediu cu mixerul până la crem. Adăugați treptat zahărul, bătând până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă ușor biciul rece și coaja de lămâie până se amestecă.
Umpleți punga de patiserie prevăzută cu vârf de stea cu amestec de brânză cremă. Pipe dollop decorativ de amestec de brânză cremă deasupra fiecărui fleac.