Nevoie de o desert vegetarian? Mini tarte cu rubarbă cu căpșuni ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 9 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 214 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mini Rubarbă Crumble Tarte, Tarte Cu Rubarbă De Căpșuni, și Tarte cu căpșuni-rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați 9 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pe placa de tăiere mare, derulați crusta de plăcintă. Folosind tăietor rotund de 2 inci, tăiați crusta de plăcintă în 9 runde. Apăsați fiecare rundă în partea de jos a Cupei brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați rubarba; gatiti aproximativ 5 minute sau pana se inmoaie usor. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
5
Adăugați căpșuni, zahăr, scorțișoară, vanilie și extract de migdale; gătiți aproximativ 10 minute, amestecând în fiecare minut pentru a împiedica amestecul să se ardă pe fundul tigaiei, până când amestecul este grosimea conservelor de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Căpșuni
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Struguri Roșii Fără Sâmburi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Puneți 2 linguri de amestec de rubarbă-căpșuni în fiecare ceașcă de brioșă căptușită cu crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când marginile crustei sunt maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți din cupele pentru brioșe în raftul de răcire. Se răcește aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Jumătăți De Biscuiți Graham
9
Pentru a servi, acoperiți fiecare tartă cu frișcă.