Mini Tarte Cu Rubarbă Cu Căpșuni

Mini Tarte Cu Rubarbă Cu Căpșuni
Nevoie de o desert vegetarian? Mini tarte cu rubarbă cu căpșuni ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 9 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 214 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mini Rubarbă Crumble Tarte, Tarte Cu Rubarbă De Căpșuni, și Tarte cu căpșuni-rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați 9 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pe placa de tăiere mare, derulați crusta de plăcintă. Folosind tăietor rotund de 2 inci, tăiați crusta de plăcintă în 9 runde. Apăsați fiecare rundă în partea de jos a Cupei brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați rubarba; gatiti aproximativ 5 minute sau pana se inmoaie usor. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
5
Adăugați căpșuni, zahăr, scorțișoară, vanilie și extract de migdale; gătiți aproximativ 10 minute, amestecând în fiecare minut pentru a împiedica amestecul să se ardă pe fundul tigaiei, până când amestecul este grosimea conservelor de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CăpșuniConserve De Căpșuni
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Puneți 2 linguri de amestec de rubarbă-căpșuni în fiecare ceașcă de brioșă căptușită cu crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când marginile crustei sunt maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți din cupele pentru brioșe în raftul de răcire. Se răcește aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
9
Pentru a servi, acoperiți fiecare tartă cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
10
Se ornează cu căpșuni proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista