Mini-Tacos De Pui Crocant
Această rețetă face 4 porții cu 224 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Dacă $1.13 pe portie se încadrează în bugetul dvs., crocante de pui Mini-Tacos ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. Un amestec de jalapeno, ulei vegetal, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Tacos De Pui Crocant, Tacos de pui crocant cu sos Special, și Mini Miere Sriracha Tacos De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați Roșia, ceapa, jalapeno și cilantro într-un bol.
Se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți pieptul de pui cu ulei de măsline și presărați generos cu sare și piper, după gust.
Puneți puiul pe o tigaie mică și prăjiți până când este complet gătit, aproximativ 25 de minute.
Scoateți puiul din cuptor și lăsați-l să se răcească înainte de mărunțire.
Într-o tigaie de mică adâncime, încălziți suficient ulei vegetal pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei. Tăiați puiul în bucăți mici și puneți aproximativ 2 linguri în centrul fiecărei tortilla de porumb.
Rotiți fiecare tortilla ca un trabuc și fixați-le cu o scobitoare. Prăjiți tacosul până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute în total.
Scoateți scobitorii și tăiați fiecare taco în jumătate.
Pentru a servi: Top cu salată mărunțită și salsa proaspăt făcută.
Stropiți cu crema mexicană și presărați cu frescă queso sfărâmată.