Mini Tacos De Pește

Mini Tacos De Pește
Reteta Mini Tacos de pește este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 24 și costă 1,82 USD pe porție. O porție conține 297 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Dacă aveți smântână, peștele este apoi acoperit, 2 ardei chipotle în adobo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Tacos de pește, și Tacos De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Între timp, aranjați fileurile de tilapia pe o foaie de copt, stropiți-le cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Lăsați fileurile să se gătească timp de 10 minute sau până când sunt opace până la capăt.
3
Scoateți fileurile din cuptor și condimentați cu sucul de lămâie. Rupeți peștele în bucăți cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Scoateți din tigaie cu o lingură pliată și transferați pe o farfurie. Pune deoparte.Amestecați ardeiul chipotle în smântână într-un castron mic. Pune deoparte.Aranjați cupele de tortilla pe un platou. Umpleți fiecare cană cu niște pește, o păpușă de smântână, niște ceapă murată, o felie de avocado și o frunză de coriandru sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
Ceapă MuratăCeapă Murată
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se servește cu pene de var pe lateral.Multi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
6
Tagged as: aperitiv, aperitive / garnituri, Avocado, usor, peste
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Ingrediente

24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAvocadoAvocado2avocado, feliatavocado, feliat1miciSe amestecă ardeiul chipotle în smântână într-un castron. Pune deoparteSe amestecă ardeiul chipotle în smântână într-un castron. Pune deoparte1lasă2 linguri plus 1-1/2 lingurite ulei de masline2 linguri plus 1-1/2 lingurite ulei de masline24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăExistă patru postări în această serie și voi posta meniul complet împreună cu perechile de vinuri din ultima serie. Stay tunedExistă patru postări în această serie și voi posta meniul complet împreună cu perechile de vinuri din ultima serie. Stay tuned12tortilla de porumb, tăiată în jumătate (ca jumătăți de lună)tortilla de porumb, tăiată în jumătate (ca jumătăți de lună)24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPeștePește24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMini Tacos De PeșteMini Tacos De Pește24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPeștele este apoi acoperit cu linguri de smântână chipotle, ceapă roșie murată și coriandru. Arome strălucitoare și culori vibrante perfecte pentru primăvară sau varăPeștele este apoi acoperit cu linguri de smântână chipotle, ceapă roșie murată și coriandru. Arome strălucitoare și culori vibrante perfecte pentru primăvară sau vară30Scrierea unei postări despre tacos de pește este un contrast puternic cu vremea de afară aici, în Minnesota. Nici măcar cu câteva secunde în urmă, ploaia s-a schimbat în zăpadă. Și este sfârșitul lunii aprilie. Doar spuneScrierea unei postări despre tacos de pește este un contrast puternic cu vremea de afară aici, în Minnesota. Nici măcar cu câteva secunde în urmă, ploaia s-a schimbat în zăpadă. Și este sfârșitul lunii aprilie. Doar spune2suc de varsuc de var24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăpene de varpene de var1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăceapă roșie murată (rețetă în curând într-o nouă postare!)ceapă roșie murată (rețetă în curând într-o nouă postare!)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriScoateți Tortila din cuptor pentru a se răci complet. Rotiți cuptorul de căldură până la 425 de grade FScoateți Tortila din cuptor pentru a se răci complet. Rotiți cuptorul de căldură până la 425 de grade F24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăsare și pipersare și piper1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulcechipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulce680Nuci de orice fel (tocate)fileuri de tilapiafileuri de tilapia24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAperitivAperitiv24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAperitive / GarnituriAperitive / Garnituri2011de Tokyo Terrace pe 28 apriliede Tokyo Terrace pe 28 aprilie24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăușorușor1Se încălzește cuptorul grade FSe încălzește cuptorul grade F24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMultiMulti

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate33
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista