Mini-sliders chinezești cu carne de porc trasă la grătar, cu cartofi murați și morcovi și sos dulce-picant de muștar
Mini hamburgeri chinezești cu carne de porc trasă la grătar, cu morcovi murați și sos dulce-picant de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitive. Această rețetă are 12 porții, cu 577 de calorii , 42 g de proteine și 20 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,2 dolari per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute . Dacă aveți la îndemână ulei de susan, spată, piper și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Vă este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 66% , ceea ce este bine. Rețete similare sunt sandvișul cu carne de porc trasă cu sos BBQ de mango , cotletele de porc la grătar cu muștar dulce și carnea de porc trasă la grătar în stil Carolina de Nord .
Instrucțiuni
1
Amestecați zahărul brun, sarea, piperul, pudra de cinci condimente, pudra de usturoi, ghimbirul măcinat și pudra de ceapă într-un bol, apoi frecați carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1/4 Cană Muștar Uscat
Umăr
Umăr
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12 Role Glisante, De Preferință King's Hawaiian
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De Vafe
2
Așezați pe o tavă de copt acoperită cu un grătar de sârmă. Acoperiți cu folie alimentară și lăsați să stea timp de 2 ore sau, de preferință, peste noapte, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F cu raftul cuptorului în poziția din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)
4
Îndepărtați folia de plastic și acoperiți carnea de porc cu un strat de hârtie de copt. Apoi sigilați-o deasupra cu folie de aluminiu. Coaceți timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe De Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Scoateți, descoperiți și scurgeți orice grăsime lichidă. Puneți carnea de porc înapoi în cuptor și frigeți-o până când aceasta înregistrează 200 de grade F pe un termometru cu citire instantanee și este bine rumenită, aproximativ 1 oră și jumătate mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)
6
Transferați carnea de porc într-un vas mare, acoperiți-o cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Prepararea sandvișului: Folosind două furculițe sau cu mâinile, desfaceți carnea de porc caldă în fâșii și bucăți. Ungeți chiflele cu unt și prăjiți-le pe tigaie până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Puneți cantități generoase de carne de porc pe chiflele de jos, apoi adăugați deasupra morcovi și murături și sos dulce-picant de muștar sau sos dulce-picant de chili, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Într-o cratiță, aduceți la fierbere 1 cană de apă, oțetul, zahărul și sarea, până când zahărul și sarea se dizolvă. Luați de pe foc și adăugați morcovii, castraveții și ardeiul roșu zdrobit și lăsați să stea cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Culese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
12 Role Glisante, De Preferință King's Hawaiian
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Amestecă muștarul, apa, mierea, uleiul de susan, uleiul vegetal și sarea într-un bol până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ciupiți Semințele De Susan Alb
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
12 Role Glisante, De Preferință King's Hawaiian
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De Vafe
11
Ingrediente și instrucțiuni
12
Într-o cratiță, aduceți oțetul, zahărul și sarea la fierbere și gătiți până se dizolvă. Fierbeți la foc mic până se îngroașă și se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute. Adăugați ardeiul roșu zdrobit, ghimbirul și usturoiul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată