Mini-sliders chinezești cu carne de porc trasă la grătar, cu cartofi murați și morcovi și sos dulce-picant de muștar

Mini-sliders chinezești cu carne de porc trasă la grătar, cu cartofi murați și morcovi și sos dulce-picant de muștar
Mini hamburgeri chinezești cu carne de porc trasă la grătar, cu morcovi murați și sos dulce-picant de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitive. Această rețetă are 12 porții, cu 577 de calorii , 42 g de proteine și 20 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,2 dolari per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute . Dacă aveți la îndemână ulei de susan, spată, piper și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Vă este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 66% , ceea ce este bine. Rețete similare sunt sandvișul cu carne de porc trasă cu sos BBQ de mango , cotletele de porc la grătar cu muștar dulce și carnea de porc trasă la grătar în stil Carolina de Nord .

Instrucțiuni

1
Amestecați zahărul brun, sarea, piperul, pudra de cinci condimente, pudra de usturoi, ghimbirul măcinat și pudra de ceapă într-un bol, apoi frecați carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
UmărUmăr
UmărUmăr
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12 Role Glisante, De Preferință King's Hawaiian12 Role Glisante, De Preferință King's Hawaiian
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
2
Așezați pe o tavă de copt acoperită cu un grătar de sârmă. Acoperiți cu folie alimentară și lăsați să stea timp de 2 ore sau, de preferință, peste noapte, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F cu raftul cuptorului în poziția din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)
4
Îndepărtați folia de plastic și acoperiți carnea de porc cu un strat de hârtie de copt. Apoi sigilați-o deasupra cu folie de aluminiu. Coaceți timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe De Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe De Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Scoateți, descoperiți și scurgeți orice grăsime lichidă. Puneți carnea de porc înapoi în cuptor și frigeți-o până când aceasta înregistrează 200 de grade F pe un termometru cu citire instantanee și este bine rumenită, aproximativ 1 oră și jumătate mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)
6
Transferați carnea de porc într-un vas mare, acoperiți-o cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Prepararea sandvișului: Folosind două furculițe sau cu mâinile, desfaceți carnea de porc caldă în fâșii și bucăți. Ungeți chiflele cu unt și prăjiți-le pe tigaie până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Puneți cantități generoase de carne de porc pe chiflele de jos, apoi adăugați deasupra morcovi și murături și sos dulce-picant de muștar sau sos dulce-picant de chili, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Într-o cratiță, aduceți la fierbere 1 cană de apă, oțetul, zahărul și sarea, până când zahărul și sarea se dizolvă. Luați de pe foc și adăugați morcovii, castraveții și ardeiul roșu zdrobit și lăsați să stea cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
12 Role Glisante, De Preferință King's Hawaiian12 Role Glisante, De Preferință King's Hawaiian
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Amestecă muștarul, apa, mierea, uleiul de susan, uleiul vegetal și sarea într-un bol până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
12 Role Glisante, De Preferință King's Hawaiian12 Role Glisante, De Preferință King's Hawaiian
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
11
Ingrediente și instrucțiuni
12
Într-o cratiță, aduceți oțetul, zahărul și sarea la fierbere și gătiți până se dizolvă. Fierbeți la foc mic până se îngroașă și se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute. Adăugați ardeiul roșu zdrobit, ghimbirul și usturoiul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)
12 Role Glisante, De Preferință King's Hawaiian12 Role Glisante, De Preferință King's Hawaiian
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoiPulbere chineză cu cinci condimentePulbere chineză cu cinci condimente0umărumăr12creveți și cu veneButter, for griddlingButter, for griddling1281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.morcovi mărunțițimorcovi mărunțiți12creveți și cu veneSweet Chile Sauce, for serving, optionalSweet Chile Sauce, for serving, optional12 lingurițe de pudră de usturoiardei roșu zdrobitardei roșu zdrobit1Oreos dublu umplutardei roșu zdrobitardei roșu zdrobit1041 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.half-moon slices English cucumberhalf-moon slices English cucumber12 lingurițe de pudră de usturoighimbir proaspăt rasghimbir proaspăt ras12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, rasusturoi, ras12 lingurițe de pudră de usturoifelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună12 lingurițe de pudră de usturoighimbir măcinatghimbir măcinat12 lingurițe de pudră de usturoi2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare551 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.zahăr brun deschiszahăr brun deschis621 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmuștar uscatmuștar uscat12 lingurițe de pudră de usturoiumărumăr2kgboneless pork butt or shoulder, fat cap scored deep (aboutboneless pork butt or shoulder, fat cap scored deep (about1281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune5101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm12 role glisante, de preferință King's Hawaiian12 role glisante, de preferință King's Hawaiian12 lingurițe de pudră de usturoiulei de susan prăjitulei de susan prăjit12rulouri slider, de preferință King ' s Hawaiianrulouri slider, de preferință King ' s Hawaiian501 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pere feliate, bine scurse (câte conserve fiecare)pere feliate, bine scurse (câte conserve fiecare)0Bucăți de caramele Heath Barsare de masăsare de masă12 lingurițe de pudră de usturoi1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă fierbinteapă fierbinte
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Revista