Mini Scones de vanilie cu glazură de fasole de vanilie

Mini Scones de vanilie cu glazură de fasole de vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Mini Scones de vanilie cu glazură de fasole de vanilie. Această rețetă servește 24 și costă 89 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 277 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 68 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Dacă aveți ou, strop de sare, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Biscuiți De Fasole De Vanilie, Scones de ovăz de migdale cu glazură de fasole de vanilie sărată, și Scones Shortcake De Căpșuni Cu Glazură De Fasole De Vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru biscuiți: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Împărțiți boabele de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți tot "caviarul" de vanilie din interior. Se amestecă caviarul în cremă. Puneți deoparte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
CaviarCaviar
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Cerneti impreuna faina, zaharul granulat, praful de copt si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
3
Tăiați untul rece în pats, apoi folosiți un tăietor de patiserie sau două cuțite pentru a tăia untul în făină. Continuați până când amestecul seamănă cu firimiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
4
Se amestecă crema de vanilie cu oul, apoi se combină cu amestecul de făină. Se amestecă ușor cu o furculiță doar până se îmbină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și apăsați-l ușor împreună până când formează un dreptunghi dur. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
6
Amestecul va fi destul de crud.) Utilizați un sucitor să se rostogolească într-un dreptunghi aproximativ 12-de-7 inch și 1/2-la-3/4-inch grosime. Folosiți-vă mâinile pentru a ajuta la formare, dacă este necesar. Apoi tăiați dreptunghiul în 12 pătrate/dreptunghiuri simetrice. Apoi, tăiați fiecare pătrat/dreptunghi în jumătate în diagonală, pentru a forma două triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
7
Transferați pe o foaie de prăjituri căptușită cu pergament sau copt și coaceți timp de 18 minute, scoțând din cuptor chiar înainte de a începe să devină aurii. Se lasă să se răcească timp de 15 minute pe foaia de cookie, apoi se transferă într-un suport de răcire pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Pentru glazură: împărțiți fasolea de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți caviarul. Se amestecă caviarul în lapte. Puneți deoparte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
CaviarCaviar
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
9
Amestecați zahărul pudră și sarea cu laptele vanilat, adăugând mai mult zahăr pudră sau lapte, dacă este necesar, pentru a obține consistența potrivită. Se amestecă sau se amestecă până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Pe rând, înmuiați cu grijă fiecare scone răcit în glazură, întorcându-l dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Transferați pe hârtie pergament sau pe suportul de răcire. Lăsați glazura să se stabilească complet, aproximativ o oră. Scones va păstra câteva zile dacă glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista