Mini Sandvișuri De Club Italian

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mini sandvișuri de club Italian. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 687 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. 108 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână frișcă, piper, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandvișuri Mini Club cu Carpaccio de somon și arțar, Mini Sandvișuri Italiene, și Mini sandvișuri italiene cu sos de casă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți ouăle, smântâna, sarea și piperul într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Încălziți o tigaie antiaderentă cu diametrul de 6 inci la foc mediu-mic.
Ungeți tigaia cu puțin unt.
Se toarnă 1/4 cană din amestecul de ouă în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi uniform fundul tigaiei. Acoperiți și gătiți până când crepa de ou este doar setată, aproximativ 1 minut și 30 de secunde. Răsturnați tigaia peste o farfurie și lăsați crepa de ou să cadă pe farfurie. Repetați pentru a face 4 crepe în total, perindând tigaia cu unt topit după cum este necesar și stivuind crepe pe farfurie.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare si grea pana cand este crocanta.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Preîncălziți o tavă sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Tăiați focaccia orizontal în jumătate.
Așezați focaccia tăiată cu fața în jos pe grătar și gătiți până când focaccia este încălzită și se rumeneste pe fund, aproximativ 2 minute.
Întindeți pesto-ul peste părțile prăjite ale fiecărei focaccia înjumătățite. Acoperiți jumătățile inferioare ale focaccia cu clătite de ou, curcan, provolon și slănină, împărțind în mod egal. Acoperiți cu jumătățile superioare de focaccia, cu pesto în jos.
Tăiați sandvișul în pene de mărimea mușcăturii. Aranjați sandvișurile pe un platou și serviți.