Mini sandvișuri cu filet de vită ars cu sos de muștar-hrean
Mini sandvișuri cu filet de vită ars cu sos de muștar-hrean necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 195 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de suc de lămâie, hrean, baghetă de pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mini sandvișuri cu filet de vită ars cu sos de muștar-hrean, Mini sandvișuri cu filet de vită ars cu muștar-hrean, și Filet de vită ars cu sos de muștar-hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând bine cu un tel. Acoperiți și răciți.
Asigurați carnea de vită la intervale de 2 inci cu sfoară.
Presărați carnea de vită cu piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de vită în tigaie; gătiți 15 minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-vă frecvent.
Lăsați să stea 15 minute.
Aranjați nasturelul uniform pe feliile de pâine.
Puneți 1 felie de vită și aproximativ 1 lingură de sos răcit peste fiecare felie de pâine. Aranjați caperele și brânza uniform peste sos.