Mini Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită

Mini Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită
Mini sandwich-uri de carne de vită necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 84 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână avocado, rondele de pita, frunze de salată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mini Pizza Friptură De Vită, Sandvișuri Calde De Carne De Vită, și Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună crema de brânză și hreanul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Întindeți amestecul de brânză cremă uniform în jumătățile de pita (aproximativ 2 lingurițe. fiecare). Umpleți jumătățile de pita uniform cu salată, friptură de vită, felii de ceapă și felii de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista