Mini rulouri de pui

Mini rulouri de pui
Mini-plăcuțele de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de aperitive. Această rețetă are 15 porții și costă 24 de cenți per porție. O porție conține 148 de calorii , 6 g de proteine și 9 g de grăsimi . O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Un amestec de făină, supă de pui, sare de usturoi și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Încercați plăcuțele cu mere natural dulci , plăcuțele cu pere, praz și smântână Gruyère și plăcuțele cu piersici și mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie. Adăugați puiul, supa, condimentele și crema de brânză; dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
2
Într-un bol mare, combinați făina, sarea și boiaua; încorporați untul, tăiat cubulețe, până când amestecul devine ca niște firimituri grosiere. Adăugați treptat apa, amestecând cu o furculiță până se formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
3
Pe o suprafață înfăinată, întindeți aluatul până la o grosime de 3 mm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Tăiați cu o formă rotundă de biscuiți de 6,3 cm. Rulați din nou resturile și tăiați mai multe cercuri. Puneți o linguriță cu vârf de umplutură pe jumătate din fiecare cerc. Umeziți marginile cu apă; îndoiți aluatul peste umplutură și apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
5
Așezați pe tăvi de copt neunse. Repetați cu restul de aluat și umplutură. Înțepați partea de sus cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți la 190°C timp de 15-20 de minute sau până se rumenește.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista