Mini Rulouri De Ou
Mini rulouri de ou ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 134 calorii. Această rețetă servește 25. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Un amestec de ulei vegetal, ambalaje pentru rulouri de ou, amestec d slaw și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Mini rulouri de șuncă și brânză, Mini Rulouri De Creveți, și Mini Rulouri De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cald 2 Linguri. ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi, ghimbir și scallions. Saut până parfumat, dar nu rumenit, aproximativ 1 minut.
Adăugați amestecul de slaw și mugurii de fasole și sotati până se ofilesc, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Lăsați să se răcească complet.
Tăiați ambalajele de ouă în jumătate. Pregătiți un castron mic cu apă rece și o perie de patiserie. Lucrul cu ambalaje unul la un moment dat, pune fiecare parte atât de scurt de dreptunghi se confruntă cu tine.
Așezați aproximativ 1 lingură. umplerea spre partea inferioară a ambalajului. Trageți partea inferioară a învelișului peste umplutură, apoi pliați colțurile laterale peste umplutură și înfășurați bine, ca un burrito.
Periați marginea îndepărtată cu apă rece înainte de închidere. Continuați cu ambalajele rămase și umplutura.
Încălziți 2 căni de ulei într-o tigaie mare la 177°. puneți câteva rulouri de ou în tigaie (nu le lăsați să se atingă) și gătiți, răsturnând o dată sau de două ori cu clești, până se rumenesc, 4 până la 5 minute.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie. Se lasă să se răcească ușor înainte de servire.