Mini Quiches de mic dejun cu crustă de cartofi
Mini Quiches de mic dejun cu crustă de cartofi ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 335 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. 96 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, ouă, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Mini Quiches de mic dejun cu crustă de cartofi, Mini Quiches Pentru Micul Dejun/ Căni De Șuncă La Cuptor Și Ouă, și Ciuperci și cârnați mini mic dejun Quiches.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Spray 12 cupe de brioșă de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
Faceți cartofi conform instrucțiunilor de pe cutie. Împărțiți amestecul de cartofi uniform între cupele de briose, apăsând în partea de jos și în sus a fiecărei căni pentru a forma crustă.
Presărați slănină și brânză uniform în cupe. În castron mediu, bateți ouăle și smântâna.
Se toarnă umplutura uniform în cupe, aproximativ 1/4 cană fiecare.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.