Mini Quiche cu Ziua Recunostintei

Mini Quiche cu Ziua Recunostintei ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 477 calorii. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți șalotă, condimente de pasăre, aluat de plăcintă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Resturi De Curcan Quiche (A Doua Zi După Ziua Recunoștinței), Mini Quiche, și Mini Quiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați untul. Lăsați untul să se rumenească timp de 1 până la 2 minute și apoi adăugați Salvia.
Adăugați șalotul și usturoiul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 până la 3 minute
Adăugați pâinea și gătiți timp de 1 până la 2 minute. Se amestecă bulionul, bulionul și condimentele de pasăre și se combină bine.
Scoateți din căldură. Dollop bucăți mici de umplutură de pâine pe o foaie mică de prăjituri căptușită cu pergament. Puneți la cuptor pentru a se usca și a dezvolta o textură prăjită, aproximativ 6 până la 7 minute.
Scoateți din cuptor și dați deoparte.
Întindeți aluatul de plăcintă pe o suprafață ușor făinată. Folosind un tăietor de biscuiți de 3 inci, scoateți rondele de aluat. (Ar trebui să obțineți 6 pe rundă de aluat.) Modelați rundele de aluat de plăcintă într-o tigaie mini briose ușor pulverizată folosind un pahar împușcat pentru a apăsa aluatul în cutii. Străpungeți fiecare aluat turnat de mai multe ori cu o furculiță, fiind sigur că veți obține și părțile străpunse.
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 6 până la 7 minute.
Scoateți din cuptor și dați deoparte.
Coborâți cuptorul la 325 de grade F. Într-o ceașcă mare de măsurare, bateți ouăle și jumătate și jumătate cu un bici până se combină bine.
Adăugați arpagicul, sarea și piperul.
Se amestecă bine. Puneți câteva crutoane de umplutură în fiecare coajă de plăcintă coaptă și deasupra cu câteva bucăți de brânză de capră.
Turnați amestecul de quiche în fiecare coajă. (Este bine dacă oul se scurge din coajă.)
Coaceți mini quiches până când ouăle se fixează, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Scoateți-le din cuptor și aranjați-le pe un platou de servire.