Mini Pâini De Carne Umplute
Mini pâini de carne umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 97 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cap la magazin și ridica ou, ceapa, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 24%. Rețete similare includ Mini Pâini De Carne Umplute Cu Mozzarella, Mini Pâini De Curcan Umplute Cu Brânză, și Mini pâini de carne umplute cu Cheddar cu glazură Chipotle.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată, ovăzul, ceapa, sarea, piperul și oul cu mâinile sau lingura. Folosind o cană de măsurare de 1/4 cană, scoateți amestecul de carne de vită în fiecare ceașcă de brioșă; apăsați în ceașcă.
Faceți indentare în centrul amestecului în fiecare cană. Puneți 1 lingură de brânză în fiecare indentare. Completați fiecare cu 1 lingură de topping dorit.
Coaceți 35 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul pâinilor citește 71°.
Scoateți din cupele de briose. Dacă doriți, acoperiți cu topping suplimentar înainte de servire.