Mini-Prăjituri Cu Ganache De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați mini-prăjituri cu Ganache de ciocolată. Această rețetă servește 60 și costă 15 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 61 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Un amestec de ciocolată de copt, frișcă, gem de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini Prăjituri Portocalii Cu Ganache De Ciocolată, Mini prăjituri cu pâine de ciocolată cu Ganache, și Torturi de lavă de ciocolată topită din catifea roșie cu centru de Ganache de ciocolată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați o ceașcă de copt din hârtie în miniatură în fiecare dintre cele 60 de căni de mini brioșe. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Umpleți căni de briose cu trei sferturi pline (aproximativ 1 lingură de aluat fiecare).
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 5 minute.
Scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți frisca doar până la fierbere; se toarnă peste ciocolată.
Lăsați să stea 3 până la 5 minute până când ciocolata este topită și netedă când este agitată. Se amestecă lichiorul.
Lăsați să stea 15 minute, amestecând ocazional, până când amestecul acoperă o lingură.
Între timp, rotind încet capătul mânerului rotund al lingurii de lemn înainte și înapoi, faceți o adâncitură adâncă, de 1/2 inch lățime, în centrul vârfului fiecărui cupcake, nu chiar până jos (capătul lingurii în cupcake pentru a face deschiderea suficient de mare).
Puneți dulceața într-o pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Tăiați vârful de 3/8 inch de pe 1 colț al sacului. Introduceți vârful pungii în deschidere în fiecare cupcake; strângeți punga pentru a umple deschiderea.
Puneți aproximativ 1 linguriță ganache pe fiecare mini-tort.
Garnisiți fiecare cu zmeură. Depozitați ușor acoperit.