Mini prăjituri cu condimente de dovleac cu glazură portocalie

Mini prăjituri cu condimente de dovleac cu glazură portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați mini prăjituri cu condimente de dovleac cu glazură portocalie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 952 calorii. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână apă, ulei, amestec de prăjituri cu condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Torturi de ceai cu unt de dovleac cu glazură portocalie, Pumpkin Spice steel Cut bare de ovăz cu glazură de ciocolată albă Pumpkin Spice, și Mini prăjituri cu ulei de măsline cu glazură de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ulei și făină 8 mini bundt Tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
3
Combinați amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle într-un castron mare. Bateți timp de 2 minute sau până când se amestecă bine. Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Coaceți timp de 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centrul prăjiturilor iese curată. Răciți prăjiturile în tigăi pe rafturile de răcire timp de 15 minute. Răsturnați prăjiturile pe suportul de sârmă și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Se încălzește crema într-o cratiță mică la foc mediu până se fierbe; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați bucățele albe și amestecați până se topește și se omogenizează. Se amestecă coloranții alimentari, câte 1 picătură pe rând, până se obține culoarea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
3
Stropiți glazura peste prăjituri. Refrigerați prăjiturile timp de 10 minute sau până când glazura este fermă. Acoperiți și rezervați orice glazură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Așezați marțipanul în castron mediu. Folosind mănuși de latex, frământați colorantul alimentar, câte 1 picătură odată, în marțipan până când se obține culoarea dorită. Împărțiți marțipanul în 2 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
MarțipanMarțipan
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Rotiți 1 bucată de marțipan într-un jurnal lung de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Tăiați bușteanul transversal în 8 bucăți egale; puneți deoparte pentru a le folosi ca tulpini. Aplatizați piesa de marțipan rămasă, apoi așezați între 2 foi de folie de plastic. Folosind sucitorul, rotiți marțipanul la o grosime de 1/4 inch. Folosind un tăietor de prăjituri în formă de frunze sau un cuțit ascuțit mic, tăiați 24 de frunze. Decorați prăjiturile cu tulpini și frunze de marțipan. Reîncălziți glazura rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Serviți prăjituri, trecând glazura alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista