Mini prăjituri cu condimente de dovleac cu glazură portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați mini prăjituri cu condimente de dovleac cu glazură portocalie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 952 calorii. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână apă, ulei, amestec de prăjituri cu condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Torturi de ceai cu unt de dovleac cu glazură portocalie, Pumpkin Spice steel Cut bare de ovăz cu glazură de ciocolată albă Pumpkin Spice, și Mini prăjituri cu ulei de măsline cu glazură de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ulei și făină 8 mini bundt Tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Combinați amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle într-un castron mare. Bateți timp de 2 minute sau până când se amestecă bine. Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți timp de 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centrul prăjiturilor iese curată. Răciți prăjiturile în tigăi pe rafturile de răcire timp de 15 minute. Răsturnați prăjiturile pe suportul de sârmă și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Se încălzește crema într-o cratiță mică la foc mediu până se fierbe; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bucățele albe și amestecați până se topește și se omogenizează. Se amestecă coloranții alimentari, câte 1 picătură pe rând, până se obține culoarea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Chipsuri De Ciocolată Albă
3
Stropiți glazura peste prăjituri. Refrigerați prăjiturile timp de 10 minute sau până când glazura este fermă. Acoperiți și rezervați orice glazură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1
Așezați marțipanul în castron mediu. Folosind mănuși de latex, frământați colorantul alimentar, câte 1 picătură odată, în marțipan până când se obține culoarea dorită. Împărțiți marțipanul în 2 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Marțipan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Rotiți 1 bucată de marțipan într-un jurnal lung de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marțipan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Tăiați bușteanul transversal în 8 bucăți egale; puneți deoparte pentru a le folosi ca tulpini. Aplatizați piesa de marțipan rămasă, apoi așezați între 2 foi de folie de plastic. Folosind sucitorul, rotiți marțipanul la o grosime de 1/4 inch. Folosind un tăietor de prăjituri în formă de frunze sau un cuțit ascuțit mic, tăiați 24 de frunze. Decorați prăjiturile cu tulpini și frunze de marțipan. Reîncălziți glazura rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marțipan
Rulou Cu Fructe
Dressing Japonez De Susan Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch