Mini prăjituri cu condimente de dovleac cu glazură portocalie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați mini prăjituri cu condimente de dovleac cu glazură portocalie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 952 calorii. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână apă, ulei, amestec de prăjituri cu condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Torturi de ceai cu unt de dovleac cu glazură portocalie, Pumpkin Spice steel Cut bare de ovăz cu glazură de ciocolată albă Pumpkin Spice, și Mini prăjituri cu ulei de măsline cu glazură de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ulei și făină 8 mini bundt Tigăi.
Combinați amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle într-un castron mare. Bateți timp de 2 minute sau până când se amestecă bine. Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile pregătite.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centrul prăjiturilor iese curată. Răciți prăjiturile în tigăi pe rafturile de răcire timp de 15 minute. Răsturnați prăjiturile pe suportul de sârmă și răciți complet.
Se încălzește crema într-o cratiță mică la foc mediu până se fierbe; se ia de pe foc.
Adăugați bucățele albe și amestecați până se topește și se omogenizează. Se amestecă coloranții alimentari, câte 1 picătură pe rând, până se obține culoarea dorită.
Stropiți glazura peste prăjituri. Refrigerați prăjiturile timp de 10 minute sau până când glazura este fermă. Acoperiți și rezervați orice glazură rămasă.
Așezați marțipanul în castron mediu. Folosind mănuși de latex, frământați colorantul alimentar, câte 1 picătură odată, în marțipan până când se obține culoarea dorită. Împărțiți marțipanul în 2 bucăți egale.
Rotiți 1 bucată de marțipan într-un jurnal lung de 12 inci.
Tăiați bușteanul transversal în 8 bucăți egale; puneți deoparte pentru a le folosi ca tulpini. Aplatizați piesa de marțipan rămasă, apoi așezați între 2 foi de folie de plastic. Folosind sucitorul, rotiți marțipanul la o grosime de 1/4 inch. Folosind un tăietor de prăjituri în formă de frunze sau un cuțit ascuțit mic, tăiați 24 de frunze. Decorați prăjiturile cu tulpini și frunze de marțipan. Reîncălziți glazura rezervată.
Serviți prăjituri, trecând glazura alături.