Mini Provolone Popovers
Mini Provolone Popovers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 47 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Mergeți la magazin și ridicați unt, provolone, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mini Cheddar Popovers, Mini perisoare Subs cu Provolone, și Mini Popovers Cu Zahăr De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună laptele, ouăle, făina, 1 lingură de unt, sare și piper până se omogenizează, apoi amestecați brânzeturile și arpagicul. Se răcește 1 oră pentru a permite aluatului să se odihnească.
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rack în treimea superioară.
Tigaie de brioșă cu unt cu unt de lingură rămas, apoi se încălzește la cuptor până când untul sfârâie, aproximativ 2 minute.
Se amestecă ușor aluatul, apoi se împarte între căni de briose (vor fi pline de aproximativ două treimi).
Coaceți până se umflă și se rumenesc, 18 până la 20 de minute.
Aluatul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit.