Mini provocare: Bruschetta cu ou poșat, ulei de trufe și rucola

Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă Mini Challenge: Bruschetta cu ou poșat, ulei de trufe și rucolan. Această rețetă servește 4. Pentru 3,46 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine, 35 g de grăsimi și un total de 498 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, coajă de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Funcționează bine ca un aperitiv destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 54%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Bruscheta cu salată de ouă poșate și rucola, Carpaccio cu ulei de rucola, lămâie și trufe și Bruscheta cu ciuperci cu cremă triplă Brie, salvie și ulei de trufe.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la foc mediu.
Stropiți ulei de măsline peste o parte a fiecărei felii de pâine. Prăjiți feliile de pâine pe ambele părți până când sunt bine marcate. Pune fiecare felie de pâine pe o farfurie.
Umpleți o tigaie de mărime medie cu apă rece.
Se adauga 1 lingura de sare si otetul si se aduce la fierbere; reduceți focul la fiert.
Între timp, într-o altă tigaie medie la foc mediu-mare, adăugați 1 lingură de ulei de măsline. Se amestecă usturoiul și se gătește până când este doar parfumat.
Adăugați rucola și amestecați să se ofilească.
Peste fiecare felie de pâine se pune niște rucola.
Spargeți 1 ou într-un castron mic; apoi se strecoară încet în apa clocotită. Repetați cu restul ouălor. Poam ouăle aproximativ 3 minute, până când albușurile s-au coagulat. Rând pe rând, scoateți ouăle din apă cu o lingură cu fantă, asezând lingura deasupra unui prosop pentru a usca excesul de apă.
Puneți 1 ou deasupra fiecărei felii de pâine. Peste fiecare ou se pune putin din gremolata si se stropeste cu putin ulei de trufe.
Presărați parmezan uniform peste fiecare ou și serviți imediat.
Un spectator, care poate să nu fie bucătar profesionist, a oferit această rețetă. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare în ceea ce privește rezultatele.
Tăiați usturoiul și pătrunjelul și puneți-le într-un castron mic.
Adăugați coaja și amestecați pentru a se combina.
Vin recomandat: Vin Spumant, Chianti, Verdicchio, Trandafir Spumant, Trebbiano
Bruschetta poate fi asociată cu vin spumant, Chianti și Verdicchio. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. The Canoe Ridge The Expedition Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Canoe Ridge Expediția Merlot]()
Canoe Ridge Expediția Merlot
Arome minunate de fructe de pădure negre se amestecă cu arome de cireșe de coacăze și o notă de violetă confiată pe finalul lung și mătăsos.